Δελτίο Τύπου, Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης-16 Μαΐου

Ο μήνας Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την Νόσο της Κοιλιοκάκης και τη διατροφή χωρίς ίχνη γλουτένης.

Δυστυχώς, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε καμία από τις εκδηλώσεις που είχαμε προετοιμάσει για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου).

Για το λόγο αυτό, με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια φορά να έρθουμε κοντά, να γιορτάσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε κοινωνία και επαγγελματίες για την καθημερινότητα των πασχόντων από Κοιλιοκάκη και τη σημασία που έχει για αυτούς η διατροφή χωρίς ίχνη γλουτένης.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του εορτασμού, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα την "Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης".

Οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας έως και 15 ετών, μπορούν να μας στείλουν τη ζωγραφιά τους στο mail μας (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και τις 10/5/2020, μαζί με το ονοματεπώνυμο και την ηλικία τους

Οι ζωγραφιές θα αναρτηθούν ανώνυμα στην ομάδα μας στο Facebook και θα μπορούν τα μέλη μας να ψηφίζουν την ζωγραφιά που τους αρέσει περισσότερο. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 11/5/2020 έως και 15/5/2020.

Στις 16/5/2020, ανήμερα του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης, θα ανακοινώσουμε την/ον νικήτρια/ή, η/ο οποίοα/ος θα κερδίσει ένα tablet 7’’!

Σημείωση: Εάν έχει γίνει εγγραφή στο Σύλλογο με όνομα γονέα/κηδεμόνα να σημειώσουν και αυτό. Το μέλος θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερο.