Αναφορικά με τη διενέργεια εκλογών στις 29 Φεβρουαρίου 2020 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

• Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγεται για τρία έτη, αποτελεί από επτά τακτικά μέλη, και δύο αναπληρωματικά (οι αμέσως επόμενοι επιλαχόντες).
  • Δικαίωμα εκλογής και ψήφου έχουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη (όσοι έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για το 2019) και είναι εγγεγραμμένα στο Σύλλογο για τουλάχιστον ένα έτος.
  • Όποιο από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμεί, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2020 αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την ένδειξη «Υποψηφιότητα για εκλογές 29.2.2020».
  • Όποιο από τα μέλη του Συλλόγου δεν μπορεί να παραβρεθεί στις 29.2.2020 προκειμένου να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, μπορεί να αποστείλει την ψήφο του ταχυδρομικά (έγκυρη θεωρείται η ψήφος που έχει ημερομηνία αποστολής έως και 29.2.2020).
  • Όποιος επιθυμεί, μπορεί να πληρώσει τη συνδρομή που οφείλει κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, προκειμένου να μπορέσει να ψηφίσει.

Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν, εάν το επιθυμούν, να αποστείλουν κι ένα σύντομο βιογραφικό, το οποίο θα δημοσιευτεί μαζί με το όνομά τους ως υποψήφιοι. Μετά τις 10.2.2020, θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, ούτως ώστε να μπορέσουν να αποστείλουν ταχυδρομικά την ψήφο τους όσοι το επιθυμούν.

Ο φάκελος θα πρέπει να αναφέρει και το όνομα του μέλους, προκειμένου να ελεγχθεί εάν είναι ταμειακά ενήμερο. Σε όποιον φάκελο δεν αναγράφεται το όνομα μέλους, δεν θα λαμβάνεται υπόψη η ψήφος. Όλοι οι φάκελοι με τις ψήφους θα παραμείνουν κλειστοί και θα ανοιχτούν από την εφορευτική επιτροπή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.