Αγαπητά μέλη του συλλόγου Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης,

Αγαπητά μέλη της ευρύτερης οικογένειας πασχόντων από Κοιλιοκάκη,

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας στις 15/10, σας ενημερώνουμε ότι η  αποστολή – παραλαβή των αλεύρων Glutafin που μας διέθεσε εντελώς δωρεάν η εταιρεία CANA Α.Ε. ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μοιράστηκαν συνολικά 2.700 τμχ σε 1.100 πάσχοντες σε όλη την Ελλάδα. Οι 600 πάσχοντες παρέλαβαν με τα Ελληνικά ταχυδρομεία και άλλα 500 με προσωπικές συναντήσεις, σε συγκεκριμένα σημεία παράδοσης, από μέλη του συλλόγου μας σε πόλεις της επαρχίας Καλαμάτα, Τρίπολη, Πύργος, καθώς και σε μέρη της Αθήνας, Χαλάνδρι, Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Ηλιούπολη και μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου στην Άνω Γλυφάδα

μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία. Το κόστος αυτής της ενέργειας ανέρχεται στο ποσό των 1.200€ περίπου, το οποίο καλύφθηκε από τα έσοδα που λαμβάνει ο Σύλλογος από τις συνδρομές των μελών του. Για μια ακόμη φορά, καθίσταται σαφής η σημαντικότητα της έγκαιρης και συνεπούς ανταπόκρισης των μελών μας στη καταβολή της συνδρομής, η οποία είναι άκρως ανταποδοτική και επωφελής για τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και την στήριξη την εταιρεία CΑΝΑ ΑΕ, ευχαριστούμε τα μέλη μας για την άμεση ανταπόκρισή τους και την συνεργασία στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης σε μέλη μας στις περιοχές που εκπροσωπούν, και τέλος όλους εσάς που κατανοείτε και αναγνωρίζετε το έργο του συλλόγου εδώ και 30 χρόνια. Τα μηνύματα σας πολλά και ευχάριστα! Νιώσαμε ότι έγινε μια μεγάλη και γρήγορη προσωπική και ηλεκτρονική συνάντηση.

Η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των πασχόντων δίνοντας συμβουλές και σωστή καθοδήγηση για μια ευκολότερη και ποιοτική καθημερινότητα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς το ΔΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗΣ